Huijbregts Bouwadvies

Aanbesteding

Bij een aanbesteding wordt op zoek gegaan naar de juiste aannemer voor uw bouwplan. Het is gebruikelijk dat er verschillende aannemers een offerte maken aan de hand van de bouwtekeningen en evt. een bestek.

In dit bestek staat een omschrijving van het werk, wat wel en niet in de offerte moet komen. In het bestek wordt ook de gewenste kwaliteit en de eventuele stelposten voor nog onbekende zaken, zoals bv. het soort deur, hang en sluitwerk of tegels, verzekeringen, garantie en de tijdsduur van het werk enz. opgenomen.

De offertes van de aannemers zijn op deze manier beter te vergelijken en weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Wij kunnen u bij dit proces adviseren en evt. in contact brengen met verschillende vakkundige bedrijven die aan deze aanbesteding kunnen deelnemen.

block top

Bouwadvies

Als opdrachtgever krijgt u te maken met verschillende partijen, overheid, een architect, aannemers en onderaannemers. Tijdens een complex en intensief bouwproject spreken al deze partijen hun eigen taal. Wij kunnen u adviseren zodat de juiste partijen bij elkaar komen.


» naar bouwadvies