Huijbregts Bouwadvies

Voorbereiding

Uw eigen droomhuis bouwen? Het voordeel van zelf bouwen is dat de woning naar eigen wens kan worden gebouwd. Toch zijn er verschillende punten waaraan gedacht moet worden. Wat zijn de mogelijkheden van een bepaald kavel? Wat zijn de stappen van woonwens naar ontwerp. Welke vergunningen moeten worden aangevraagd en hoe moet dat?

Wij hebben op dit gebied een ruime ervaring en verzorgen voor u alle wettelijke documenten. Tekeningen en berekeningen, van schets tot oplevering eventueel als 3D presentatie. Wij begeleiden u bij het selecteren van de juiste partijen. Wij bewaken de planning en toetsen de kwaliteit aan de hand van het Programma van Eisen.

In het Programma van Eisen worden alle mogelijke uitgangspunten die door u als opdrachtgever gewenst zijn vastgelegd, waaronder gewenste kwaliteit, het budget en de tijdsplanning. Er wordt natuurlijk gecontroleerd of alle betrokken partijen tijdens het bouwproces voldoen aan de gestelde eisen zodat alles naar uw wens verloopt.

block top

Bouwadvies

Als opdrachtgever krijgt u te maken met verschillende partijen, overheid, een architect, aannemers en onderaannemers. Tijdens een complex en intensief bouwproject spreken al deze partijen hun eigen taal. Wij kunnen u adviseren zodat de juiste partijen bij elkaar komen.


» naar bouwadvies