Huijbregts Bouwadvies

Voorwoord

Huijbregts Bouwadvies is een bouwkundig ontwerp, teken- en adviesbureau. Als bouwkundig bureau houden wij ons bezig met verschillende onderdelen betreffende het bouwproces.
Voor zowel de bouwsector, het bedrijfsleven als particulieren kunnen wij een compleet dienstenpakket aanbieden. Zoals alle voorbereidingen waaronder ontwerp, tekenwerk, bestek en bouwaanvraag, maar ook op het gebied van uitvoering verlenen wij diensten zoals aanbesteding, bouwcontrole en oplevering. Voor bouwbesluitberekeningen, EPC-berekeningen, brandveiligheidsberekeningen en contructieberekeningen kunt u bij ons terecht.

Bij een goede afstemming van wensen en mogelijkheden aan het begin van een bouwproces, en het samenvoegen van juiste kennis en ervaring van bedenkers en uitvoerders is het voor ons mogelijk om voor u het bouwproces goed te laten verlopen.
block top

Bouwadvies

Als opdrachtgever krijgt u te maken met verschillende partijen, overheid, een architect, aannemers en onderaannemers. Tijdens een complex en intensief bouwproject spreken al deze partijen hun eigen taal. Wij kunnen u adviseren zodat de juiste partijen bij elkaar komen.


» naar bouwadvies