Huijbregts Bouwadvies

Werkwijze

In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u of de verbouwing of nieuwbouw op u ( toekomstige ) kavel te realiseren is. Wij kunnen ook van te voren een inschatting maken of de wensen en het budget voor het project haalbaar zijn.

Zo weet u al meteen of de plannen door kunnen gaan of dat er misschien aanpassingen nodig zijn. Vanaf de eerste ideeën tot en met de oplevering houden wij ons bezig met het ontwerp en de uitvoering.
Gestart wordt met het opstellen van een Programma van Eisen. Hierin wordt het beoogde budget, tijdsduur en uw verdere wensen met betrekking tot het bouwproject opgenomen. Dit PVE nemen we samen met u door.
De volgende stap is het samenstellen van de juiste set tekeningen en documenten voor de gemeente en evt. uw aannemer. Wij verzorgen uiteraard de bouwvergunning en de benodigde berekeningen.
Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte aannemer. Het is gebruikelijk dat verschillende aannemers een prijs maken aan de hand van de tekeningen en evt. een bestek. Hierin staat een omschrijving van het werk, wat wel en niet in de offerte opgenomen moet worden.
Als er een geschikte aannemer is gevonden wordt begonnen met de uitvoering van het bouwproject. Uiteraard kunnen wij tijdens de uitvoering het gehele traject begeleiden.
Bij de oplevering verzorgen wij door middel van een rapportage een precieze opgave van de geconstateerde gebreken. Hierna heeft de bouwer gelegenheid om de gebreken te hestellen.
Als dit allemaal naar tevredenheid van u als opdrachtgever is uitgevoerd dan zit ons werk er op en kunt u terugkijken op een ontspannen bouwperiode.

block top

Bouwadvies

Als opdrachtgever krijgt u te maken met verschillende partijen, overheid, een architect, aannemers en onderaannemers. Tijdens een complex en intensief bouwproject spreken al deze partijen hun eigen taal. Wij kunnen u adviseren zodat de juiste partijen bij elkaar komen.


» naar bouwadvies